بنام خدا و سلام
جادويي در رنگ گوشت ماهي قزل آلا به سالمون
در ايران به دليل اينکه ماهي سالمون نروژي يافت نمي شود پرورش دهندگان ماهي از جادويي استفاده مي کنند به نام رنگ دانه هاي طبيعي، در ادامه مي خواهيم به اين رنگدانه هاي طبيعي اشاره داشته باشيم و توضيحات مختصري در مورد اين ماده و تغيير رنگ در گوشت ماهي قزل آلا بدهيم با ما همراه باشيد.
همانطور که در بالا ذکر شد به دليل اينکه در ايران ماهي نروژي يافت نمي شود و اين نوع ماهي از گوشت صورتي يا نارجي رنگ برخوردار مي باشد مي توان گفت که براي اينکه در ايران هم بتوان اين نوع گوشت را داشت پرورش دهندگان با ابتکار عملي که انجام داده اند موفق شده اند تا رنگ گوشت ماهي قزل آلا سفيد را به رنگ گوشت ماهي سالمون به رنگ صورتي و يا نارنجي رنگ در آورده اند.
به طور مختصر بدين صورت است که ماهي قزل آلا وقتي به وزن بالاي يک کيلو ميرسد اکثر پرورش دهندگان اقدام به دادن رنگدانه هاي طبيعي به ماهي قزل آلا مي کنند و اين رنگدانه ها به گوشت ماهي قزل آلا تاثير مستقيم گذاشته و بعد از مدتي گوشت ماهي قزل آلا به گوشت ماهي سالمون تبديل مي گردد.
درباره این سایت